Suositut luomuviinit nyt uudella ilmeellä

11.12.2020

Suomen suosituimmat australialaiset luomuviinit löydät nyt uudella tyylikkäällä ilmeellä Alkon hyllyiltä. Tämä upea luomuviinipari kannattaa valita monipuolisuutensa ja makujensa puolesta niin loppuvuoden paremmille aterioille kuin rennompiin herkkuhetkiin. Viineistä löydät sopivan seuralaisen niin kinkun, kalan, juustojen kuin kasvisruokienkin kaveriksi sekä luonnollista makua modernimpien ruokien seuraan. Kokkaa vaikkapa porobolognese tai helppo kana-tomaattipelti viikonlopun herkkuhetkiin. Mainiot luomuviinit myös seurusteluun. Luonnollisesti.

Luomupunaviini | Jacob's Creek Organic Shiraz Cabernet

Viinilehti 2020 antoi tälle luomuviinille 3 tähteä ja arvion: laadukas ja hyvin tehty viini. Jacob's Creek Organic Shiraz Cabernet on keskitäyteläinen, keskitanniininen, karpaloinen, tumman kirsikkainen, herukkainen, kevyen vaniljainen ja mausteinen luomupunaviini. Parhaimmillaan sen maut tulevat esiin, kun tarjoilet sen 18-20 asteisena. Hinta Alkossa: 10,99 € / 75 cl.

Katso myymäläsaatavuus tai tilaa viini Alkon verkkokaupan kautta lähimpään Alkoosi:

https://www.alko.fi/tuotteet/006201/

Luomuvalkoviini | Jacob's Creek Organic Chardonnay

Jacob's Creek Organic Chardonnay on kuiva, hapokas, keltaluumuinen, omenainen, kevyen valkoherukkainen ja paahteinen luomuvalkoviini. Parhaimmillaan viini on, kun tarjoilet sen viilennettynä 10-12 asteiseksi. Hinta Alkossa: 10,99 € / 75 cl.

Katso myymäläsaatavuus tai tilaa viini Alkon verkkokaupan kautta lähimpään Alkoosi:

https://www.alko.fi/tuotteet/008164/

 

Vastuullista viinintuotantoa

Jacob's Creekin viinintuotanto on luomutuotannon ohessa myös muilta osin erittäin vastuullista. Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta. Jacob's Creek -viineistä voit lukea lisää myös viinitalon omilta kansainvälisiltä sivuilta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!