Chorizo-kanapyttis

Kana, Kalkkuna Mausteiset makkarat Pikkusuolaiset Tapas ja antipasti
Chorizo-kanapyttis

"Herkulliset tapakset ja punaviini on lyömätön yhdistelmä. Pienet käsin syötävät suupalat ja lasillinen viiniä saa hyvälle mielelle ja ajatukset hymähtelemään, ihan joka kerta. Valitsen tapaspöytään yleensä paahdettuja bruschetta-leipiä, chorizo-makkaraa, kanaa, oliiveja, manchego-juustoa, mansikoita ja pähkinöitä. Tällä kertaa perinteisten tapasmakujen lisäksi pöytään katetaan myös parmankinkku-bruschettaa sekä chorizo-kanapyttistä."
- Peggy Thomas

Tarvitset:

4 keitettyä perunaa
1 rkl oliiviöljyä
n. 350 g broilerin rintafilettä paloina
200 g chorizoa
1 valkosipulinkynsi
1 tl savupaprikaa
1 tl paprikajauhetta
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
1/2 ruukkua persiljaa

Valmistusohje:

  1. Kuutio perunat pieneksi ja viipaloi chorizo. Paista perunat pannulla oliiviöljyssä
  2. Siirrä perunat pannulta kulhoon. Paista chorizo makkaraan rapea pinta ja siirrä ne kulhoon.
  3. Kypsennä broilerpalat chorizosta tulleessa rasvassa. Yhdistä kaikki raaka-aineet kulhossa.
  4. Raasta sekaan kuorittu valkosipuli. Lisää mausteet ja persilja. Sekoita kevyesti ja kaada pannulle.
  5. Anna pyttiksen saada uudelleen lämpöä ja siirrä sen jälkeen tarjoiluastiaan.

Resepti ja kuva: Peggy Thomas

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!