Gnocchipannu on helppo ja nopea resepti, joka valmistuu vartissa. Ohjeen kasviksia voi hyvin varioida saatavuuden ja sesongin mukaan.
Resepti kahdelle.
Tarvitset:
400 g gnoccheja (perunapasta, tuorehyllystä)
loraus oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
1 pienehkö kesäkurpitsa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
kourallinen kirsikkatomaatteja
250 g mozzarella -juustoa
kourallinen tuoretta basilikaa
Valmistusohje:
- Lisää gnocchit, oliiviöljy, hienonnetut sipulit sekä kesäkurpitsaviipaleet paistinpannulle. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.
- Paahda seosta keskilämmöllä noin 5-7 minuutin ajan, tai kunnes gnocchit ovat väriltään kauniin kullanruskeita.
- Lisää lopuksi pannulle puolitetut kirsikkatomaatit, paloiksi revitty mozzarella-juusto sekä tuoreet basilikanlehdet.
Resepti ja kuva: Heidi Kjellman