Uudistunut Juomavinkki - löydä vinkit arkeen ja juhlaan nyt helpommin

Uudistunut Juomavinkki - löydä vinkit arkeen ja juhlaan nyt helpommin
15.01.2021

Juomavinkki on juuri uudistunut. Juomavinkki.fi -sivusto on nyt entistä raikkaampi, ja sivustolta on entistä helpompi löytää tuotteita, ruokaideoita, drinkkejä ja booleja ja vinkkejä juhliin juuri sinun tarpeeseesi.

Tuttuun tapaan sisältö tulee päivittymään, joten löydät sivuilta niin vanhat luottovinkkisi kuin myös uusia ideoita sekä arkeen että juhlaan.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Juomavinkkiin! 

Tuotteet

Tuotteet -osiosta löydät koko Juomavinkin valikoiman viinejä ja muita alkoholijuomia. Uudella sivustolla voit helposti rajata hakuasi esimerkiksi maan, pakkaustyypin, hinnan tai ruokasuosituksen mukaan. Samaan tapaan löydät esimerkiksi pelkät vegaaniset tai luomutuotteet. 

Tutustu tuotevalikoimaan!

Ajankohtaista

Juomavinkki.fi -sivun ajankohtaista osioon päivitämme tietoja muun muassa uutuuksista, tapahtumista ja eri sesonkeihin liittyvistä tuotteista. Myös ajankohtaista sivulla, voit rajata artikkeleita eri aihealueiden perusteella oman kiinnostuksesi mukaan.

Lue ajankohtaiset uutiset!

Drinkit ja Boolit

Yli 100 drinkkireseptin joukosta löydät juomia kotibaariin tai juhliisi. Voit rajata drinkki- ja boolihakua muun muassa makusi, juoman tai juhlan perusteella.

Voit myös hakea esimerkiksi punaisia tai keltaisia drinkkejä ja booleja teemajuhliisi.

Etsi drinkki- ja boolireseptejä!

Lue myös vinkkejä kotibaariin!

Miten valmistetaan GT eli Gin & Tonic drinkki

Viini ja Ruoka

Viini ja ruoka -osiossa on ruokareseptejä, joita voit hakea niin raaka-aineen kuin juomasuosituksenkin mukaan. Ruokaresepteillä on tietysti myös viinisuositukset.

Viini ja ruokaosiosta löydät myös vinkkejä viinien ja ruokien yhdistelemiseen.

Tutustu ruokaresepteihin!

Lue lisää viinin ja ruuan yhdistämisestä!

Viini ja ruoka yhdistelmät

Vinkit Juhliin

Juomavinkki.fi -sivuston Vinkit juhliin -osio kokoaa viini-, drinkki- ja tarjoiluideoita juhliin ympäri vuoden. Osiosta löydät lisäksi yleisiä vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Poimi vinkkejä juhliin!

Kesäjuhlat - viinit ja ruokatarjoilut

Opi viineistä

Opi viineistä -osiosta löydät tuhdin tietopaketin viineistä, viinirypäleistä, viinien valmistuksesta, niiden säilytyksestä kotioloissa ja muusta viineihin ja myös muihin alkoholijuomiin liittyvästä.

Opi lisää viineistä!

Samppanjan valmistus

Vastuullisuus alkoholijuomatuotannossa

Koska vastuullisuus on meille tärkeää, olemme koonneet myös tästä aiheesta enemmän tietoa yhteen paikkaan. Mitä tarkoittaa vegaanisuus alkoholijuomissa, miten pakkaus vaikuttaa hiilijalanjälkeen, mitä on luomutuotanto? 

Muun muassa näistä aiheista voit lukea lisää Vastuullisuus -osiostamme, johon olemme koonneet tiedon lisäksi esimerkkejä vihreän valinnan tuotteista. Vihreän valinnan tuotteet löydät myös tuotehausta, ja voitkin hakea tuotteita esimerkiksi paikallisen ekosertifioinnin tai vegaanisuuden perusteella.

Lue vastuullisuudesta alkoholijuomatuotannossa!

Vastuullisuus viinien ja muiden alkoholijuomien tuotannossa

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!