Pirteän kuplivat Jacob's Creek Rosé -cocktailit

Pirteän kuplivat Jacob's Creek Rosé -cocktailit.
15.03.2021

Valmista Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvéesta pirteän kuplivia cocktaileja. Valitse kolmesta reseptistä mieleisesi tai valmista vaikka kaikki. Nämä cocktailit ovatkin takuulla uusia makuelämyksiä! 

Jacob's Creek Rosé Mansikka

3 cl Brunneby tai tillmans mansikkamehu
8 cl Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvée
n.4 cl Sooda

Mittaa Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvée ja mansikkamehu korkeaan lasiin. Lisää jäitä niin paljon kuin lasiin mahtuu ja kaada mukaan sooda. Sekoita pitkällä lusikalla rauhallisesti, mutta päättäväisesti. Koristele mansikoilla.

Jacob's Creek Rosé Kookos

8 cl Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvée
2 cl Malibu
2 cl Tonic

Mittaa Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvée ja Malibu viinilasiin. Lisää jäitä niin paljon kuin lasiin mahtuu ja lisää tonic. Sekoita pitkällä lusikalla rauhallisesti. Ideana on se että juoma sekoittuu, mutta samalla säilyttäen mahdollisimman paljon kuplia. Koristele vaikka harsokukalla, tai jollain muulla kauniilla syötävällä kukalla.

Jacob's Creek Rosé Hugo

8 cl Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvée
3 cl Brunneby Seljankukka
4 cl Vichy
Tuoretta minttua

Mittaa Jacob's Creek Le Petit Rosé Brut Cuvée, tuoreita mintun lehtiä ja seljankukkamehua viinilasiin. Lisää jäitä niin paljon kuin lasiin mahtuu ja lisää vissy. Sekoita pitkällä lusikalla rauhallisesti. Koristeena toimii mintun lehdet, mutta voit lisäksi pistää mintun tupsun koristeeksi, jos haluat.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!