Pääsiäinen

Pääsiäinen | Vinkit viini-, cocktail ja ruokatarjoiluihin
Karitsan potka ja kolme muuta pääsiäisen lammasreseptiä

Karitsan potka ja kolme muuta pääsiäisen lammasreseptiä

Pääsiäisen paras lammasviini - valitse viini lampaalle oikein

Pääsiäisen paras lammasviini - valitse viini lampaalle oikein

Pääsiäisruoka - näin kokoat pääsiäisviikon herkkuhetket

Pääsiäisruoka - näin kokoat pääsiäisviikon herkkuhetket

Pääsiäismenu alkaa tapaksilla ja sen kruunaa karitsanpaisti

Pääsiäismenu alkaa tapaksilla ja sen kruunaa karitsanpaisti

Pääsiäinen kuuluu ehdottomasti niiden juhlien joukkoon, joihin kuuluu olennaisena osana hyvä ruoka ja viini. Pitkät pyhät antavat mahdollisuuden suunnitella nautinnollisia ruokahetkiä, joihin kuuluvat lammasruuat ja tuhdit punaviinit.

Rennompi pääsiäinen hyvin suunniteltuna

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty: poimi siis valmiiksi reseptit, jotka haluat toteuttaa ja suunnittele kauppalista huolella etukäteen. Myös itse kokkailuun kannattaa varata riittävästi aikaa etukäteen, näin ruoan valmistus sujuu ilman hikikarpaloiden muodostumista ja ehdit kokkailun lomassa vaikka jo siemailla illan viiniä. Ruoan valmistushan on osa nautinnosta – hyvin suunniteltuna se on hauska ja rento osa päivän ohjelmaa, mihin arkena ei tunnu koskaan löytyvän aikaa tai energiaa.

Valmiiksi suunnitellut menut ja reseptit kruunaavat pääsiäisen

Lue vinkkimme, joiden joukosta löytyy herkullinen pääsiäismenu, pääsiäisen alkuruokia, vinkkejä lammasviinin valintaan ja tietysti pääsiäisen parhaat lammasreseptit, joiden joukossa on muun muassa karitsan potka, karitsan kare ja herkulliset lammaspyörykät.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!