Toast Skagen -voileipäkakku

Jälkiruoka Pikkusuolaiset Äyriäiset
Toast Skagen -voileipäkakku

TV-kokki Alex Nurmen herkullinen Toast skagen -voileipäkakku sopii vaikka kesäjuhliin tai vappupiknikin tarjottavaksi.

  Ohje on 4:lle
3 siivua Vaaleaa paahtoleipää
3 siivua Tummaa paahtoleipää
500 g Skagen-täytettä
6 Viiriäisen munaa
  Salaattisekoitusta koristeluun
  Skagen-täyte:
400 g Isoja katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä
1,5 dl Majoneesia
1 dl Hienonnettua tilliä sekä ruohosipulia
1 rkl Hienonnettua punasipulia
0,5 tl Sinappia
1 tl Chilitahnaa

Ohje

  1. Aloita valmistamalla Skagen-täyte.
  2. Sekoita kulhossa majoneesi, yrtit, punasipuli, sinappi sekä mausteet ja lisää lopuksi ravut joukkoon.
  3. Levitä tummat paahtoleivät leivinpaperin päälle ja lusikoi puolet täytteestä tasaisesti pinnalle. Laita vaaleat leivät päälle ja levitä loppu täyte kuten edellinenkin.
  4. Anna maustua hetki kylmässä.
  5. Koristele keitetyillä viiriäisenmunilla, salaatilla, ravuilla sekä mädillä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!