Peuratartar rapeilla ruislastuilla

Pikkusuolaiset Riista
Sormisyötävä ruoka-annos, peuratartar

Peuratartar rapealla ruissipseillä on supersimppeli suolainen sormisyötävä. Tämä suolainen herkku on helppo tarjottava illanistujaisilla ja cocktailtilaisuuksissa. Resepti on suunniteltu kotimaisen Valkia Mustikkainen -kuohuviinin kanssa tarjottavaksi.

 

200 g Peuran (sisä)filettä
250 g Suolaa
  Mustapippurirouhetta
1 rkl Kapriksia
20 Ruislastua (noin)

Ohje

  1. Kuutioi kalvoton ja siistitty peuran sisäfilee pieneksi hakkelukseksi.

  2. Lisää joukkoon suola, mustapippuri ja kaprikset.

  3. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

  4. Lusikoi tartar ruislastujen päälle.

  5. Asettele täytetyt lastut tarjoiluastialle.

    Resepti ja kuva: Heidi Kjellman

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!