Pekoniin käärityt chorizotaatelit

Marjat ja hedelmät Mausteiset makkarat Pikkusuolaiset Porsas Seurustelu Tapas ja antipasti
Pekoniin käärittyjä chorizotaateleita tapas-pöytään.

Pekoon käärityt chorizotaatelit sopivat hienosti pikkuherkuteltavaksi illanistujaisten noutopöytään. Pasi Kurosen reseptillä näitä herkkuja valmistuu 24 kappaletta. Juomasuositukseksi mausteisille makkaroille, kuten chorizo, suosittelemme meheviä ja hilloisia punaviinejä ja valkoviineistä kuivia tai puolikuivia Riesling -viinejä. Myös raikas ja hedelmäinen roseviini toimii makkaroiden seurassa.  

Tarvitset: 

1 pkt / 500 g tuoreita taateleita
2 pkt / 300 g pekonia
1 pkt / 239 g chorizo-makkaraa

Valmistusohje:

 

  1. Tee taateleihin pitkittäin viilto ja kaiva kivi pois.

  2. Leikkaa chorizosta n. 2 cm paloja ja laita taatelin sisään.
  3. Kääri ympärille pekonisiivu ja työnnä cocktailtikku taatelin läpi.
  4. Laita kylmälle paistinpannulle ja paista, kunnes pekoni on paahtunut.
  5. Poista tikut ja jatka paistamista, kunnes taatelit on paistuneet joka puolelta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!