Tarvitset näitä
1 pkt (500g) | Lehtitaikinaa |
TÄYTE: | |
200 g | Pakastemustikoita |
1 1/2 dl | Hillosokeria |
1/2 dl | Fariinisokeria |
1/2 tl | Kanelia |
4 rkl | Maissitärkkelystä |
3 rkl | Lapponia Mustikka -likööriä |
VOITELUUN | |
1 kpl | Kananmuna |
Ohje
-
Keitä täyteaineksista tahmea seos.
-
Leikkaa kukin sulanut lehtitaikinalevy leveyssuunnassa 4-5 osaan. Pane kunkin osan keskelle noin ruokalusikallinen mustikkatäytettä ja nosta taikinalevyn reuna täytteen yli. Sulje taikinapäiden pääty tiiviisti painamalla päällimmäinen reuna tiukasti kiinni alempaan esim. haarukan piikkien avulla.
-
Sipaise tassujen pintaan kananmunaa ja paista tassuja 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
-
Anna jäähtyä ja koristele tomusokerilla juuri ennen tarjoilua.