Hinta Alkossa
9,98 €
Ruokasuositukset Jälkiruoka Marjat ja hedelmät Nautiskelujuoma
Väri
Punainen
Tuoksu
Metsämansikkainen, vadelmainen
Maku
Keskitäyteläinen, metsämansikkainen, vadelmainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Suomi
Alue
Turun hiilineutraali tehdas
Tuottaja
Pernod Ricard Finland Oy
Saatavuus
Alko
Pullokoko 50 cl
Alkoholia 15 %
Pakkaustyyppi
Muovipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Sopii vegaaneille
Alkon tuotekoodi
286226
EAN
6438324703231
SKU
470323
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen

Valkia Punaiset Marjat

Valkian marjaliköörissä maistuu herkulliset kotimaisestakin puutarhasta tutut punaiset marjat; mansikat ja vadelmat. Nämä marjojen ikisuosikit maistuvat kaiken ikäisille aikuisille, jotka arvostavat erinomaista hintalaatu- suhdetta. Herkullista sellaisenaan, sopii myös drinkin pohjaksi.

Kotimainen suosikki

Suomalaisten rakastama Valkia tarjoaa makeita makuelämyksiä nyt myös liköörinä. Valkian kuohuviinit kasvattavat suosiotaan marjapohjaisina kuohuviineinä ja samaa ihanuutta löytyy nyt myös likööripullosta

Vastuullisia valintoja

Valkia Punaiset Marjat -likööri on pakattu 25 % kierrätysmateriaalista valmistettuun muovipulloon. Se on kevyt kantaa ja sen hiilijalanjälki on lasipulloa huomattavasti pienempi. Palauttamalla pullon Palpan kierrätysjärjestelmään varmistat, että kierrätys jatkuu myös käytön jälkeen. Tuote sopii myös vegaaneille.

Hiilineutraalilta juomatehtaalta

Valkia -tuotteet ovat valmistettu ja pullotettu Turun Artukaisissa sijaitsevalla hiilineutraalilla juomatehtaalla. Tehdas on vastuullisuusstrategiansa mukaisesti tehnyt ympäristötavoitteisiin liittyviä toimenpiteitä ja toimii nyt 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Turun Juomatehdas on saanut myös tunnustusta kansainvälisessä Green Awards- kilpailussa vuonna 2019, jossa palkittiin yrityksiä juoma-alan kestävää kehitystä konkreettisesti edistävistä teoista.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!