Hinta Alkossa
9,68 €
Ruokasuositukset Pasta ja pizza Pikkusuolaiset Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu
Rypäle
Riesling
Väri
Valea oljenkeltainen
Tuoksu
Omenainen, hedelmäinen, persikkainen, sitruunainen
Maku
Puolimakea, hapokas, hunajameloninen, sitruksinen, aprikoosinen, viheromenainen, hennon yrttinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Mosel
Tuottaja
Moselland eG
Vuosikerta
2020
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 7,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
Prädikatswein Mosel Kabinett
Litrahinta
12,77 €/l
Alkon tuotekoodi
007665
EAN
4006975003622
SKU
607007
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 35 g/l
* asiakaspalvelu@pernod-ricard-finland.com

Viinistä

Saksan Moselin laakson alue on tunnettu Riesling-viineistään. Alueella tuotetaan kuivia, puolikuivia ja eri asteisia makeita Riesling-viinejä. Moselland Riesling Kabinett on alueelle tyypillinen puolimakea viini, joka sopii hyvin seurustelujuomaksi viilennettynä sekä aasialaisen, hieman maustetumman ruoan kumppaniksi.

Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa Moselland Riesling Kabinett palkittiin kunniamaininnalla lajikesarjassa Riesling "Tämä risukka täytyy maistaa" alle 13 €. 

 

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin mausteisille itämaisille ruoille, pastan kanssa sekä salaatin ja kavisruokien seuraksi. Viini on parhaimmillaan hyvin vilennettynä 8-10 asteiseksi. 

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!