Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon -punaviini
AVA Alexander Valley, Yhdysvallat

Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
31,71 €
Ruokasuositukset Nauta Nautiskelujuoma Pataruoat Riista
Rypäle
Cabernet Sauvignon
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Kypsää mustaherukkaa, boysenmarjaa ja kirsikkaa
Maku
Täyteläinen, tanniininen, mustaherukkainen, viikunainen, mustikkainen, karpaloinen, pippurinen, yrttinen, tamminen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Yhdysvallat
Alue
AVA Alexander Valley
Tuottaja
Kenwood Vineyards
Vuosikerta
2015
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 14,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Litrahinta
42,15 €/l
Alkon tuotekoodi
406127
SKU
606154
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Sokeripitoisuus 5,9 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen
Rypäleosuudet
Cabernet Sauvignon 100 %
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Viininviljely ja valmistus

Kenwoodin viinitarhoilla Pohjois-Kaliforniassa viinirypäleet nauttivat sekä viilentävistä merituulista, aurinkoisista päivistä että pitkistä kypsymisajoista. Alexander Valley, josta Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon tulee, sijaitsee Sonoma Countyn koillisosassa, jossa vuoret suojaavat viiniköynnöksiä Tyynen valtameren viilentävien merituulien vaikutuksilta. Lämmin ilmasto on ihanteellinen voimakkaiden makujen ja silkkisten tanniinien sisältämien Cabernet Sauvignon -viinien viljelyyn ja valmistamiseen. Rikkaassa maaperässä kasvaneista rypäleistä valmistuu viinejä, joilla on ainutlaatuinen syvyys ja luonne. Tammikypsytyksen tuoma mausteisuus tuo viiniin mausteisuutta ja monivivahteisuutta. 

Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon voitti hopeaa lajikesarjassa Cabernet Sauvignon 13 € tai yli. 

Viinilehti on arvioinut tämän tyylikkään Cabernet Sauvignonin huippuviiniksi ja antoi sille viisi tähteä viidestä. 

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Tämä Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon sopii erinomaisesti nautiskeluviiniksi sellaisenaan, riistaherkuille, häränlihasta valmistetuille liharuoille sekä pataruokien pariksi.

 

 

Kenwood Vineyards

Kenwood Vineyards sijaitsee arvostetulla Sonoman alueella Kaliforniassa. Kunnianhimoisella työllä on tilalla tuotettu alueelle tyypillisiä laadukkaita viinejä vuodesta 1970 lähtien. Pernod Ricardin omistaman Kenwood Vineyardsin avainsanat ovat korkealaatuiset, kypsät hedelmät ja tasapaino. Loputon pyrkimys löytää rikkaita makuja ja välittää Sonoman villin ja monipuolisen maiseman olemus kannustaa tuottajaa jatkuvasti kohti suurempia tavoitteita. Rypäleet kerätään vain täydessä kypsyydessään, ja tilalla työskennellään tinkimättömasti ja hyvin huolellisesti koko prosessin ajan viiininviljelystä sadonkorjuuseen, viininvalmistukseen ja varastointiin. Tilan työntekijät myös tekevät vapaaehtoistyötä alueen hankkeissa, jotka suojelevat paikallisia villieläimiä, sekä edistävät alueen ympäristöä sekä viheralueita ja puistoja, jotka ovat tärkeitä luonnolliselle kasvistolle ja eläimistölle. Kenwood Vineyardsilla välitetään ympäristöstä ja työskennellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yrityksellä on "Sonoma Sustainable Certification" -sertifikaatti.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!