Hinta Alkossa
11,39 €
Ruokasuositukset Grilliruoka Miedot makkarat Pataruoat Porsas
Rypäle
Merlot
Väri
Rubiininpunainen
Tuoksu
Runsas, jossa kirsikkaa, mustikkaa, karhunvatukkaa, eukalyptusta
Maku
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hapankirsikkainen, karhunvatukkainen, kevyen paprikainen, hennon maustepippurinenkkainen, hennon maustepippurinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Australia
Tuottaja
Jacob´s Creek Wines
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13,7 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Litrahinta
15,05 €/l
Alkon tuotekoodi
004985
EAN
9300727508287
SKU
606019
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 4 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen

Viinin valmistus

Rypäleet korjattiin laajalta alueelta eri puolilta eteläistä Australiaa. Jokainen erä puristettiin ja käytettiin erikseen kuorien kera 6 -10 päivän ajan. Viinikäymisen aikana mehua pumpattiin usein sakan päälle, jotta viiniin saatiin hyvät rypälearomit ja väriaineet. Tällä menetelmällä Jacob´s Creek Merlot -viiniin saatiin myös pehmeämmät ja pyöreämmät tanniinit.

Jacob's Creek Classic -sarjan viinit ovat tuoreita, raikkaita ja hedelmäisiä. Ne ovat tehty nautittaviksi nyt. Classic -sarjan viinit ovat hyvä valinta asiakkaille, jotka etsivät hyvää, tasalaatuista viiniä, jossa hinta ja laatu ovat kohdillaan.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Suosittelemme tätä viiniä grilliruoille, muheville kasvisruoille, runsaille pastoille, ja salaateille. Viini toimii erinomaisesti myös noutopöydässä.

Viini on valmis nautittavaksi ja parhaimmillaan kevyesti viilennettynä 18-20 asteiseksi.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!