Gran Campo Viejo Sparkling 0 % -kuohuviini
Penedes, Espanja

Gran Campo Viejo Sparkling 0 %

Lisää suosikkeihin

Hinta Alkossa
9,10 €
Ruokasuositukset Aperitiivi Vähärasvainen kala Noutopöytä Salaatit ja kasvisruoka Tapas ja antipasti
Rypäle
Macabeo, Parellada, Xarello
Väri
Vaalea oljenkeltainen
Tuoksu
Sitrushedelmiä, omenaa, muscatia, banaania
Maku
Puolikuiva, hedelmäinen, sitruksinen, tasapainoinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Espanja
Alue
Penedes
Tuottaja
Campo Viejo Wines
Saatavuus
Alko Päivittäistavarakaupat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholi 0 g
Alkoholi, annoskoko 0 g
Alkoholia 0 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Hintaryhmä
9
Alkon tuotekoodi
944624
SKU
608088
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 40 g/l
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
80.6/19.25
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
0,00g
5,00g
-josta sokereita
5,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
Alkoholiton viini, rypälemehutiiviste, hiilidioksidi, luontaiset aromit, stabilointiaine (karboksimetyyliselluloosa), säilöntäaineet (rikkidioksidi, kaliumsorbaatti).

Tyylikäs alkoholiton kuohuviini

Gran Campo Viejo Sparkling 0 % on tyylikäs alkoholiton kuohuviini, joka tulee Penedeksen alueelta, Sant Sadurí d´Anoian kylästä. Viini valmistetaan ensin normaalisti valkoviiniksi cavan valmistukseen käytettyjen kuohuviinirypäleiden "perusviineistä", jonka jälkeen siitä poistetaan alkoholi "spinning cone" -tekniikalla. Siinä viiniä pyöritetään isossa lingossa, erotellaan viinin eri komponentit ja poistetaan alkoholi höyrystämällä. Menetelmä käyttää painetta hyödyksi, jolloin viiniä voidaan höyrystää matalammissa lämpötiloissa kuin kiehuminen, eivätkä viinin luonnolliset aromit vahingoitu. Alkoholinpoistoprosessin jälkeen viiniin lisätään rypälemehutiiviste, jolla säädellään viinin makeus. Lopuksi viiniin lisätään hiilihappo kuplien aikaansaamiseksi. Lopputuloksena on makuprofiililtaan tasapainoinen ja ryhdikäs alkoholiton kuohuviini.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Campo Viejon alkoholiton kuohuviini on tyylikäs alkoholiton vaihtoehto nautittavaksi aperitiivina ja juhlamaljana. Se sopii myös erinomaisesti äyriäisten, kalaruokien ja savustettujen ruokien seuralaiseksi. Kokeile myös puolikovien juustojen kanssa! Ihanteellinen tarjoilulämpötila 6-8 astetta.

Bodegas Campo Viejo

Bodegas Campo Viejo, joka on perustettu 1959, on Espanjan markkinajohtaja ja kansainvälisesti tunnetuin Riojan viinien tuottaja. Viinitalon voittokulku alkoi heti perustamisen jälkeen eli 1960-luvulla, kun he rakensivat Riojan pääkaupunkiin Logronoon uuden viinivalmistamon, jossa oli moderni tekniikka ja tiukka laadunvalvonta. Campo Viejo sai Riojan alueella innovaattorin maineen, ja sen viineistä tuli nopeasti Espanjan myydyimpiä laatuviinejä. Laatu myös palkittiin ja Campo Viejon viinien voittokulku kansainvälisissä viinikilpailuissa alkoikin jo 1970-luvulla: Campo Viejo Gran Reserva voitti muun muassa kultaa Vineexpossa. Tänä päivänä viinien modernista ja raikkaasta tyylistä vastaa perustajan tyttärentyttären, pääviinintekijä Elena Adellin, johdolla kolmen naisen tiimi. Upeiden Riojan viinien tyylistä Elena Adellin kanssa vastaavat Clara Canals ja Irene Pérez Gutiérrez.

Bodegas Campo Viejo on sitoutunut kestävän kehitykseen viinituotannossa ja säilyttämään ympäristönsä luonnon rikkauden ja kauneuden. Perinteet ja laatu ovat olleet alusta asti Campo Viejolle tärkeää. Viinitalon uusi innovatiivinen 2000-luvulla rakennettu viinin valmistamo on yksi Euroopan moderneimpia. Osoituksena panostuksista laadun hyväksi viinitalo on saanut muun muassa jo vuonna 1995 ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona ISO 9000 -laatusertifikaatin ja vuonna 2011 jälleen kerran ensimmäisenä espanjalaisena viinitalona AENOR -sertifikaatin (pienestä hiilijalanjäljestään). Viinitarhat sijaitsevat viinitilan läheisyydessä ja kaikki tuotantolaitokset ovat integroitu saumattomasti ympäristöön.  Uutta viinintuotantolaitosta on ollut alusta asti suunnittelemassa myös Campo Viejon pääviinintekijä Elena Adell.

Campo Viejo Wines | Welcome to Campo Viejo

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!