Lammaspyörykät ja pitaleipää

Lammas
Lammaspyörykät -reseptin kuvituskuva, jossa lihaa ja kasviksia.

Herkullinen lammasresepti neljälle à la Alex Nurmi. 

400g Lampaanpaistijauhelihaa
1 dl Paseerattua tomaattia
1 Kananmuna
2 rkl Tuoretta timjamia hienonnettuna
1 Sipuli
2-3 Valkosipulinkynttä
1 tl Suolaa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
  Lisäksi
4 Pitaleipää
200 g Maustettua tomaattimurskaa
  Salaattia
  Tsatsikia

Ohje:

  1. Sekoita kulhossa kaikki raaka-aineet hyvin sekaisin ja vaivaa taikinaa muutamien minuuttien ajan.
  2. Nosta taikina vetäytymään jääkaappiin tunniksi, jonka jälkeen pyörittele siitä isoja pullia.
  3. Paista lammaspullat pannulla kauttaaltaan ja lisää maustettu tomaattimurska pannulle.
  4. Hauduta pullat mehukkaiksi ja tarjoile pitojen kanssa.

Resepti: Alex Nurmi
 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!