Täyttävä Taco-vuoka tekee tehtävänsä. Voit hyvin lisätä juustoa oman maun mukaan, jos pidät juustoisemmasta ruoasta. Resepti on kuudelle.
Tarvitset:
3 dl keittämätöntä riisiä
1 sipuli, kuutioituna
2 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 pss à 30 g Mexican taco spice mix maustesekoitusta
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk à 400 g tomaattimurskaa
1 kanaliemikuutio
3 dl vettä
2 dl cheddarjuustoraastetta
150 g Creme Fraichea
Valmistusohje:
- Keitä riisi kypäksi ja valuta.
- Laita uuni kuumemaan 175 asteeseen.
- Kuullota sipulikuutioita öljyssä, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Lisää jauheliha ja ruskista kypsäksi. Lisää tacomaustepussi ja vehnäjauhot ja jatka paistamista vielä noin minuutti.
- Lisää kanaliemikuutio, vesi ja tomaattimurska. Anna seoksen kiehua vielä noin 10 minuuttia.
- Lisää joukkoon keitetty riisi, puolet juustoraasteesta ja Creme Fraiche. Kaada seos uunin kestävään vuokaan ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
- Paista vuokaa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
Resepti: Sari Spåra
www.sweetfoodomine.com