Grillatut vartaat

Grilliruoka Nauta
Grillatut vartaat ja kasviksia

Alex Nurmen grillattujen vartaiden ja pekoni-sipulipaistoksen resepti on neljälle.

400 g Marmoroitunutta ulkofileetä
100 g Kirsikkatomaatteja
100 g Herkkusieniä
2 Punasipulia
  Pekoni-sipulipaistos
200 g Uusia perunoita
  Pekonia
1 l Siitakesieniä
350 g Muutama kevätsipulin varsi

Ohje grillatuille vartaille

  1. Leikkaa kaikki raaka-aineet varrastikkuihin sopiviksi paloiksi ja pujota ne vartaisiin. 

  2. Grillaa mehukkaan kypsiksi ja tarjoile peruna-pekonipaistoksen kan

Ohje pekoni-sipulipaistokselle

  1. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja laita ne kylmään pannuun.

  2. Kuumenna pannua jolloin myös pekonin rasva alkaa sulamaan lihasta pois.

  3. Leikkaa pestyt perunat ohuiksi viipaleiksi sienten kanssa ja lisää ne paistokseen.

  4. Paista niin kauan kunnes kaikki raaka-aineet ovat rapean kypsiä ja mausta lopuksi mustapippurilla sekä suolalla ja ripottele pinnalle kevätsipulia.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!