Näyttävät ravioliannokset neljälle
400 g | Pastataikinaa tai tuorepastalevyjä |
600 g | Tuoreita tatteja |
1 kpl | Keltasipuli |
2 dl | Kuohukermaa |
0,5 dl | Valkoviiniä |
1 kpl | Kesäkurpitsa |
100 g | Miniluumutomaatteja |
50 g | Salaattia |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Ohje
-
Paista tatit sekä sipuli pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.
-
Ota 1/3 seoksesta sivuun ravioleja varten ja kaada loppupaistos kattilaan, johon lisäät kerman sekä valkoviinin.
-
Valmista pastataikinasta ja tattipaistoksesta ravioleja ja kypsennä ne suolalla maustetussa vedessä.
-
Kuumenna kattilassa oleva tattiseos ja soseuta se sauvasekoittimella kuohkeaksi vaahdoksi. Tarkista maku ja lusikoi sitä ravioleiden päälle.
-
Paista lisäkkeeksi kesäkurpitsasiivuja, sieniä sekä miniluumutomaatteja.
Resepti: Alex Nurmi