Tämän aterian valmistaminen kestää tunteja, mutta Alex Nurmen reseptissä on maut kohdallaan ja odotus palkitaan ruokapöydässä. Ohje on neljälle, ja valmistusaika yhdeksän tuntia.
800 g | Luutonta porsaan kylkeä |
1–1,5 l | Lihalientä |
1 | Sipuli |
10 | Mustapippuria |
4 | Laakerinlehteä |
2 tl | Merisuolaa |
BBQ-kastiketta | |
Kypsiä papuja |
Ohje
- Ruskista lihan pinnat kauttaaltaan paistinpannussa.
- Laita liha uunivuokaan ja lisää lihaliemi, paloiteltu sipuli sekä mausteet.
- Kypsennä folioon käärittynä 110-asteisessa uunissa 8 tunnin ajan.
- Jäähdytä liha liemessä ja leikkaa se kylmänä annospaloiksi.
- Sivele BBQ-kastiketta pinnalle ja grillaa rapeaksi grillissä.
- Tarjoile papupaistoksen kanssa.
Reseptit: Alex Nurmi