Käsintehty keksisuklaajäätelö

Jälkiruoka
Käsintehty keksisuklaajäätelö -resepti

n. 1,5 l

Tarvitset:

5 dl kuohukermaa
1 tlk (400 g) kondensoitua maitoa (makeutettu)
200 g keksisuklaata (esim. Marabou)
0,5 dl suklaakastiketta

Koristeluun:
rouhittua suklaata

Valmistusohje:

  1. Vaahdota kuohukerma notkeaksi vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon kondensoitu maito ja sekoita.
  3. Rouhi keksisuklaa veitsellä pieneksi ja lisää ne jäätelömassaan.
  4. Sekoita kertaalleen ja kaada pakastamisen kestävään astiaan.
  5. Anna tekeytyä pakkasessa yön yli.

Ota jäätelö sulamaan n. 10-15 minuuttia ennen tarjoilua ja koristele se suklaarouheella.

Resepti ja kuva: Heidi Kjellman

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!