Parmesan-keksit

Nautiskelujuoma Noutopöytä Pikkusuolaiset Seurustelu Tapas ja antipasti
Parmesankeksit -resepti

Tarvitset:

100 g parmesan-juustoa
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
50 g luomuvoita

Valmistusohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Raasta parmesan-juusto ja lisää se kulhoon vehnäjauhojen ja leivinjauheen kera sekoittaen. Lisää joukkoon vielä kananmuna sekä pieneksi kuutioitu huoneenlämpöinen voi. Sekoita massa tasaiseksi.
  3. Pyörittele taikinasta noin 15 tasakokoista palloa kämmenten välissä – ja asettele ne leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille.
  4. Paista keksejä noin 10 minuutin ajan uunissa, tai kunnes ne ovat reunoilta kauniin kullanruskeita.
  5. Anna keksien jäähtyä hetken ennen tarjoilua.

Resepti ja kuvat: Heidi Kjellman

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!