Tarvitset:
100 g parmesan-juustoa
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
50 g luomuvoita
Valmistusohje:
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Raasta parmesan-juusto ja lisää se kulhoon vehnäjauhojen ja leivinjauheen kera sekoittaen. Lisää joukkoon vielä kananmuna sekä pieneksi kuutioitu huoneenlämpöinen voi. Sekoita massa tasaiseksi.
- Pyörittele taikinasta noin 15 tasakokoista palloa kämmenten välissä – ja asettele ne leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille.
- Paista keksejä noin 10 minuutin ajan uunissa, tai kunnes ne ovat reunoilta kauniin kullanruskeita.
- Anna keksien jäähtyä hetken ennen tarjoilua.
Resepti ja kuvat: Heidi Kjellman