Korealainen naudanlihavarras ja grillattua ananasta

Grilliruoka Nauta
Jacob´s Creek korealainen naudanlihavarras

Korealainen naudanlihavarras saa mahtavan makunsa itse tehdystä marinadista. Aterian täydentää ruokosokerilla maustettu grillattu ananas sekä  helppo limellä maustettu kermaviilikastike. Herkkujen seuraan suosittelemme mutkatonta punaviiniä esimerkiksi Gato Negro Red Blend. 

Tällä Pasi Kurosen ohjeella grillaat mehevät korealaiset naudanlihavartaat neljälle.  

Näitä tarvitset naudanlihavartaisiin

500–600g naudan ulkofileetä
  Marinadi:
1 dl soijaa
0,5 dl seesamiöljyä
2 rkl ruokosokeria
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1/2 chili viipaleina
1 tl riisiviinietikkaa
1 tl raastettua inkivääriä
  Grillattu ananas:
1/2 pieni ananas
2–3 rkl ruokosokeria
  Kermaviilikastike:
2 dl maustamatonta jugurttia tai kermaviiliä
limen raastettu kuori ja mehu
2 tl

sokeria

1 tl suolaa
  seesaminsiemeniä koristeluun

Näin valmistat naudanvartaat – katso video

    Tilaa uutiskirje

    Tilaa Juomavinkin uutiskirje!