Ohrablinejä, punajuurta ja vuohenjuustoa

Blinit Voimakkaat juustot
Ohrablini punajuurella ja vuohenjuustolla.

Pasi Kurosen herkullisesta blinireseptistä valmistat 12 isoa ohrabliniä ja tällä Pasin reseptillä saat neljään bliniin herkulliset täytteet. Katso myös muut Pasi Kurosen blinitäytteiden ohjeet. Blinien seuraksi suosittelemme juomaksi samppanjaa sekä vivahteikkaita ja ryhdikkäitä valkoviinejä. 

Punajuurta ja vuohenjuustoa blineille: 

4 pientä punajuurta
oliiviöljyä
suolaa
tuoretta timjamia
½ pkt / 100 g Sainte Maure vuohenjuustoa

 

Valmistusohje:

 

  1. Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Laita punajuuret uunipellille ja mausta suolalla.
  3. Liruta päälle oliiviöljyä ja laita muutama oksa timjamia päälle.
  4. Kypsennä 180 asteisessa uunissa n. 30 min, kunnes punajuuret ovat kypsiä.
  5. Poista timjamin oksat ja laita punajuuret kulhoon.
  6. Murra joukkoon vuohenjuusto ja sekoita.
  7. Lusikoi punajuuri-vuohenjuustoseosta blinien päälle ja koristele tuoreella timjamilla.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!