Pasi Kurosen herkullisesta blinireseptistä valmistat 12 isoa ohrabliniä ja tällä Pasin reseptillä sillikaviaaria saat neljään bliniin. Katso myös muut Pasi Kurosen blinitäytteiden ohjeet. Blinien seuraksi suosittelemme juomaksi samppanjaa sekä vivahteikkaita ja ryhdikkäitä valkoviinejä.
Sillikaviaari ohrablineille:
Sillikaviaari:
150 g sipulisilliä
puolikas punasipuli
3 rkl laadukasta majoneesia esim. Hellman’s
2 rkl smetanaa
2 rkl hienonnettua tilliä
Koristeluun:
Punasipulia
Kaprista
Tilliä
Valmistusohje:
- Valuta sillit ja leikkaa kuutioksi.
- Hienonna punasipuli.
- Yhdistä kaikki aineet.
- Annostele sillikaviaari neljälle blinille ja lusikoi blinien päälle sillikaviaaria.
- Leikkaa punasipulista suikaleita.
- Koristele punasipulilla, kapriksilla ja tillillä.