Dublinin herkkupöydissä

30.06.2011

Leo Gottlieb-Juntula ja Tomi Nystén pyörittävät Helsingin Runeberginkadulla Bistro Leon -nimistä, ranskalaishenkistä ravintolaa. Paikka on tullut tunnetuksi siitä, että ravintoloitsijat valmistavat kaiken paikan päällä alusta asti itse.

Viime syyskuussa Gottlieb-Juntula ja Nystén osallistuivat Pernod Ricard Finlandin Premium-bileisiin ja arpaonni sattui suosimaan heitä: ravintoloitsijat pääsivät viikonloppumatkalle Dubliniin. Matkaan kuului vierailu Jameson-viskin vanhaan tislaamoon, joka toimii nykyään museona. Muuten matkaajat viettivät aikaa shoppaillen ja pubeja kierrellen.

Kuppiloiden live-musiikki ja ystävällinen tunnelma keräsivät paljon kiitosta. - Sen sai huomata, että irlantilaiset osaavat juhlimisen jalon taidon, Gottlieb-Juntula ja Nystén naureskelevat. Myös Hotel Brooks, neljän tähden hotelli, jossa miehet yöpyivät, ja paikan irlantilainen aamiainen olivat matkaajien mieleen. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu. Irlanti on upea paikka, he suitsuttavat.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!