Leo Gottlieb-Juntula ja Tomi Nystén pyörittävät Helsingin Runeberginkadulla Bistro Leon -nimistä, ranskalaishenkistä ravintolaa. Paikka on tullut tunnetuksi siitä, että ravintoloitsijat valmistavat kaiken paikan päällä alusta asti itse.
Viime syyskuussa Gottlieb-Juntula ja Nystén osallistuivat Pernod Ricard Finlandin Premium-bileisiin ja arpaonni sattui suosimaan heitä: ravintoloitsijat pääsivät viikonloppumatkalle Dubliniin. Matkaan kuului vierailu Jameson-viskin vanhaan tislaamoon, joka toimii nykyään museona. Muuten matkaajat viettivät aikaa shoppaillen ja pubeja kierrellen.
Kuppiloiden live-musiikki ja ystävällinen tunnelma keräsivät paljon kiitosta. - Sen sai huomata, että irlantilaiset osaavat juhlimisen jalon taidon, Gottlieb-Juntula ja Nystén naureskelevat. Myös Hotel Brooks, neljän tähden hotelli, jossa miehet yöpyivät, ja paikan irlantilainen aamiainen olivat matkaajien mieleen. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu. Irlanti on upea paikka, he suitsuttavat.