Paistettua hanhenmaksaa

Kana, Kalkkuna
Paistettua hanhenmaksaa -reseptin kuvituskuva, jossa linnun lihaa ja kasviksia.

Ohje on neljälle.

Tarvitset näitä

450 g Hanhenmaksaa
150 g Vaaleita rypäleitä kuorittuna
1 plo Cidraie siideriä
  Suolaa
  Pippuria

 

Ohje

  1. Leikkaa hanhenmaksa kahdeksaan osaan.

  2. Paista 3 minuuttia per puoli paistinpannulla.

  3. Nosta hanhenmaksapalat pois pannulta ja pidä ne lämpimänä uunissa.

  4. Paista viinirypäleet samalla pannulla, käyttäen hanhenmaksasta irronnutta rasvaa.

  5. Lisää vähitellen siideri pannulle. Jätä hautumaan kunnes liemestä tulee siirrappimainen.

  6. Kaada kastike lämpimien hanhenmaksalapojen päälle ja tarjoile heti.

  7. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi rapeat uunissa valmistetut perunaviipaleet.

Juomasuositus

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!