Pähkinä-coleslawsalaatti

Salaatit ja kasvisruoka
Pähkinä-coleslawsalaatti -reseptin kuvituskuva, jossa erilaisia kasviksia.

Alex Nurmen ohjeella valmistuu salaatit neljälle. Maustumisaika on 12 tuntia.

Tarvitset näitä

250 g Valkokaalia
250 g Punakaalia
2 Porkkanaa
1-2 dl Majoneesia
50 kpl

Suolapähkinöitä

  MAUSTELIEMI
2 dl Vettä
1 dl Väkiviinaetikkaa
2 rkl Sokeria
1 rkl Suolaa

 

Ohje

  1. Kiehauta mausteliemi kattilassa ja jätä se jäähtymään pöydälle.

  2. Suikaloi kaalit sekä porkkanat ohuen ohuiksi suikaleiksi ja lisää ne mausteliemeen. Anna maustua 12 tuntia kylmässä jonka jälkeen siivilöi kaaliseos.

  3. Lisää majoneesi sekä pähkinät ja tarjoile kylmänä salaattina.

  4. Rouhi mustapippuria pinnalle ja koristele kevätsipulin kanssa.

  5. Tarjoile lisukkeena esimerkiksi Possun ribsien kanssa. 

Viinisuositus

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!