Nopea äyriäispasta

Pasta ja pizza Simpukat, osterit Äyriäiset
Nopea äyriäispasta -reseptin kuvituskuva, jossa erilaisia vihanneksia ja kasviksia.

Alex Nurmen ohje on neljälle. 

Tarvitset näitä

200 g Nauhapastaa
200 g Katkarapuja
100 g Simpukoita marinoituna
1 Porkkana
3-4 rkl Hummerifondia
1-2 dl Kuivaa valkoviiniä
2 dl Kuohukermaa
1 rkl Öljyä
  Suolaa
  Mustapippuria
  Yrttejä koristeluun

Ohje

  1. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuen ohuiksi viipaleiksi ja kuullota pannulla hetken aikaa.

  2. Lisää joukkoon hummerifondi, valkoviini sekä kerma ja hauduta miedolla lämmöllä 5 min ajan.

  3. Keitä sillä aikaa pasta napakan kypsäksi ja valuta se hyvin kuivaksi.

  4. Maista kastiketta ja mausta tarpeen vaatiessa.

  5. Lisää kastikkeen joukkoon pastat, simpukat ja lopuksi ravut.

  6. Sekoita, koristele ja tarjoile pannusta vieraille.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!