Sitruunainen peruna-broilerisalaatti

Kana, Kalkkuna Salaatit ja kasvisruoka
Sitruunainen peruna-broilerisalaatti -reseptin kuvituskuva, jossa linnun lihaa ja kasviksia.

Sitruunainen peruna-broilerisalaatti on herkullinen arkiherkku. Hyödynnä tähän mahdollisesti edelliseltä aterialta ylijääneet keitetyt perunat. Älä säästele sitruunaa ja rosmariinia! Reseptistä tulee kaksi annosta.

Tarvitset näitä

4-5 kypsää perunaa
3 rkl rypsiöljyä tai avokadoöljyä
1-2 tl kuivattua rosmariinia
2 broilerinfileetä
Suolaa
Lime-pippuria myllystä
Yhden sitruunan puristettu mehu
Rosmariinia koristeluun

 

Ohje

 

  1. Kuori keitetyt perunat ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi.

  2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kuivattua rosmariinia ja broilerinfileet. Paista molemmin puolin. Mausta suolalla ja lime-pippurilla.

  3. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Yhdistä ainekset öljyineen ja purista joukkoon sitruunanmehua. Tarkista maku.

  4. Vinkki! Lisämausta tarvittaessa pannulla öljyssä pyöräytetyllä rosmariinilla ja sitruunanmehulla.

  5. Koristele annos tuoreella rosmariinilla.

Viinisuositus

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!