Tryffelillä ja parmesaanilla maustetut popcornit

Pikkusuolaiset Tapas ja antipasti
Tryffelillä ja parmesaanilla maustetut popcornit -resepti

Tryffelillä ja parmesaanilla maustetut popcornit sopivat erinomaisesti vaikkapa uudenvuoden juhliin kuohuviinin kera tarjoiltuna.

Tarvitset:

100 g popcornia
2 rkl rypsiöljyä
2 tl tryffeliöljyä
1 dl raastettua parmesaania
10 g raastettua kesätryffeliä
suolaa

Valmistusohje:

  1. Valmista popcornit rypsiöljyssä sekä tryffeliöljyssä kattilassa.
  2. Mausta suolalla. Raasta päälle tuoretta tryffeliä sekä parmesaania ja tarjoile.

Resepti: Teemu Laurell

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!