Mimosa

Aperitiivi Noutopöytä Pikkusuolaiset Tapas ja antipasti
Miten valmistetaan Mimosa drinkki?

Mimosa on klassinen drinkki viikonloppuaamiaiselle tai kruunaamaan brunssitarjoilut.

Tarvitset:

10 cl jäähdytettyä samppanjaa tai kuohuviiniä
10 cl jäähdytettyä tuorepuristettua appelsiinimehua

Valmistusohje:

  1. Kaada kuohuviinilasiin puolet kuohuviinistä ja lisää varovasti appelsiinimehu - seos saattaa kuohua, mitä voit ehkäistä pitämällä lasia kallellaan noin 45 asteen kulmassa.
  2. Sekoita juomaa kevyesti lusikalla. Lisää loppu samppanja ja tarjoile välittömästi.

Vinkki! Jos valmistat Mimosaa isommalle porukalle, voit tehdä pohjan kannussa, kaataa laseihin ja lisätä lopun kuohuvasta juoman päälle.

Miten valmistetaan Mimosa?

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!