Ruokasuositukset Grilliruoka Voimakkaat juustot Nauta Pasta ja pizza Riistalinnut
Rypäle
Barbera
Väri
Rubiiininpunainen, jossa vaaleita purppuran sävyjä
Tuoksu
Intensiivinen, kirsikkainen, mausteinen
Maku
Täyteläinen, raikas, hedelmäinen, kirsikkainen, kevyen mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Italia
Alue
Piemonte
Tuottaja
Castello del Poggio
Saatavuus
Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 14 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
DOCG Barbera d'Asti
EAN
8002235367554
SKU
606090
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Kuiva, erittäin kuiva
Sokeripitoisuus 2,8 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen
Rypäleosuudet
Barbera 100%

Viininviljely ja valmistus

Barbera rpäleet kerätään käsin Portacomaro d'Astin alueelta ja viini valmistetaan perinteisellä menetelmällä, johon kuuluu lyhyt uuttaminen kuorimassan päällä. Käymisen jälkeen viini siirretään kypsymään ranskalaisiin tammitynnyreihin 8 kuukauden ajaksi ja tämän jälkeen kypsymistä jatketaan pulloissa vähintään 3 kuukauden ajan.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Tätä monipuolista ruokaviiniä voi juoda läpi koko aterian, mutta se on parhaimmillaan voimakkaiden ruokien seurana, kuten paahdettu tai grillattu liha tai kypsytetyt juustot.

Viini on valmis juotavaksi, mutta sillä on potentiaalia kehittyä kellarissa useita vuosia. Viinin optimi tarjoilulämpötila on 18 astetta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!