Pataruoan ideana on, että samassa padassa liedellä tai uunissa kypsyvät erilaiset ainekset hitaasti hautuen maukkaksi ruoaksi. Hyvässä padassa on lähes koko ateria. Pataruoan voi valmistaa joko pelkästään kasviksista tai yhdistämällä kasviksiin lihaa kuten kanaa, kalaa tai melkein mitä tahansa raaka-aineita.
Pataruoka lämmittää mukavasti talvipakkasilla ja se on helppo valmistaa. Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon on täyteläinen ja kevyen mausteinen punaviini, joka sopii vaniljan ja marjaisten aromiensa ansiosta monipuolisesti lämpimien pataruokien kanssa nautittavaksi. Nuorekas tuoksu on tummansävytteinen ja reilun mustaherukkainen. Melko täyteläinen maku myötäilee tuoksun mustaherukkaisuutta. Siinä on lisäksi yrttejä ja hentoa savua.
Castillo de Molina -viinisarjasta löydät viinit myös kasvis- ja kalapatojen viineiksi.