Uusi roseekuohuviini nyt Alkoissa

Portugalilainen Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé -roseekuohuviini.
05.09.2022

Roseeviinien ja roseekuohuviinien suosio ympäri vuoden nautittavana viiniä on kasvanut vuosi vuodelta myös meillä Suomessa. Eikä ihme, sillä roseet ovat paitsi mutkattomia seurusteluviinejä myös monipuolisia ruokaviinejä.

Mutkaton ja elegantti roseekuohuviini

Uusi portugalilainen Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé -roseekuohuviini saapui Suomeen elokuussa ja on nyt saatavana Alkon myymälöistä ympäri Suomen.

Uutuusrosee on raikas, lempeä ja herkullisen hedelmäinen kuohuviini, jossa on hienostuneet kuplat ja kauniin vaaleanpunainen väri. Mateus Sparkling Demi-Sec Rosén maku on puolimakea, hapokas ja siitä löytyy omenan, päärynän, vadelman ja paahdetun leivän hienovaraisia aromeja.

Juomavinkki suosittelee helposti lähestyttävää Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé -kuohuviiniä mutkattomiin illanistujaisiin seurusteluviiniksi sekä suurempien juhlien maljajuomaksi. Se on tyylikäs kuohuviini myös brunssille ympäri vuoden.

Paitsi seurusteluviini Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé on myös monipuolinen ruokaviini erityisesti hieman maustetumpien ruokien seuraan. Lisäksi suosittelemme kokeilemaan viiniä pizzan, erilaisten salaattien, suolaisten sormisyötävien, puolikovien juustojen sekä makeiden jälkiruokien seurassa. Tarjoile Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé hyvin viilennettynä. 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!