Samppanjaa Kavereiden Kesken

Mumm ystävien kesken
29.07.2022

Paras samppanja on se, jota juodaan läheisten kanssa

Mitä samppanja sinulle on? Onko se pullo, jonka avaat erityisessä tilaisuudessa, onko se jotain, josta nautit kerran viikossa perheen tai ystävien kanssa vai onko se jotain, johon todella otat aikaa ja voit viettää helposti 10 minuuttia yhden lasin ääressä ja löytää aromeja ja makuja, jotka ilmaistaan viininvalmistajan erinomaisella työllä.

Nuoret ja vanhat haluavat viihdyttää ystäviään ja perhettään. Jotkut valitsevat edullisempia tapaamisia, joissa on välipaloja, kovaa musiikkia ja pyytävät vieraita tuomaan omat pullot. Toiset pitävät muodollisemmasta ympäristöstä, jossa tarjoilijat välittävät alkupaloja, viiniä ja/tai avointa baaria, jossa on laaja valikoima alkoholijuomia.

Riippumatta siitä missä on, yksinkertainen tapa saada kaikki irti jokaisesta lasista on kun nauttii samppanjasta läheisten ja rakkaiden kanssa.

G.H. Mumm Cordon Rouge - yksi maailman parhaista samppanjoista

G.H. Mumm tarjoaa laajan valikoiman raikkaita ja hedelmäisiä samppanjoita, jotka sopivat erinomaisesti seurustelu juomiksi. G.H. Mumm on yksi maailman tunnetuimmista samppanjataloista, ja G.H. Mumm Cordon Rouge Brut on samppanjatalon tunnetuin samppanja. Tämä samppanja sopii juhlien maljajuomaksi, mutta on myös erinomainen ruokajuoma. 

Video file

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

G. H. Mumm Cordon Rouge Brut on monipuolinen ruokajuoma ja se sopii erityisen hyvin mm. kala- ja äyriäisruokien sekä sushin kanssa. Runsas hapokkuus taittaa hyvin myös kermaisia kastikkeita tai voissa paistettuja blinejä. Samppanja on luonnollisesti myös hieno maljajuoma niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin.

Samppanja on parhaimmillaan viilennettynä 8-10 asteiseksi.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!