Raikas Perrier-Jouët Kesäpiknikille

PJ Piknik
22.07.2022

Sadepäivien ja viileiden viikkojen jälkeen, kaikkien odottamat helteet ovat palanneet Suomeen. Lämpötilat ovat nousseet takasin 25 asteeseen ja ihmiset ovat päässeet takaisin ulkoilmoille nauttimaan aurinkoisesta säästä luonnon keskellä.

Mikä onkaan virkistävämpää kuin ihanan viileä lasillinen samppanjaa. Nauti yksinkertaisista nautinnoista, joita elämä tarjoaa tänä kesänä Perrier-Jouët-samppanjoilla. Alla muutama Perrier-Jouët drinkki ehdotusta, jotka virkistävät kesän hellepäiviä.

 

Perrier-Jouët Drinkkejä

LA MÉPRISE

La meprise on Negroni-pelkistys, appelsiininkuorella ja Perrier-Jouët Grand Brutilla.  Tämä on ranskalainen tulkinta Negroni Sbagliatosta, juomasta, joka syntyi, kun baarimikko kaatoi "vahingossa" Proseccoa ginin sijaan valmistettavaan Negroniin.

BELLINI MARTINI

Tämä on tehokkaampi cocktail-versio klassisesta Bellinistä. Tässä cocktailissa hyödynnetään Blanc de Blancsin rapeaa hapokkuutta ja kuivaa runkoa vastustaakseen persikkasoseen makeutta.

MANSIKKASAMPPANJA MOJITO

Klassinen mansikka mojito kierteellä! Tämä mansikkasamppanja Mojito on helppo valmistaa ja täydellinen viilentämään kuumia kesäpäiviäsi.

Teksti ja reseptit: Linda Mutalahti

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!