Periscope – Pohjoismaiden suurin kattoterassi

Periscopen Kattoterassi
01.01.2023

Ravintola Periscope sijaitsee Tampereen Ratinan kauppakeskuksen kuudennessa ja seitsemännessä kerroksessa, josta löytyy Pohjoismaiden suurin ja vaikuttavin 1000 neliömetrin kokoinen kattoterassi.

Kuudennessa kerroksessa sijaitseva kattoterassi tarjoaa huikeat maisemat kaupungin yli kohti Tammerkoskea ja stadionia. Terassi on osittain katettu ja lämmitetty, joten maisemista voi nauttia ulkotiloissa myös hieman viileämmällä säällä.

Terassilta löytyy myös yksityistilaisuuksiin tarkoitettu Spa-alue, jossa on kaksi saunaa ja kolme poreammetta. Periscope tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden seurata stadionin tapahtumia Tampereen parhaalta paikalta - Periscopen kattoterassilta. 

G.H. Mumm Kattoterassilla

Periscopen laajennettu kattoterassi on tänä kesänä yhteistyössä G.H. Mummin kanssa laajemmin kuin mitä on ennen nähty.

Reimsissä vuonna 1827 perustettu G.H. Mumm on yksi maailman tunnetuimmista samppanjataloista. Mumm on omistautunut tuottamaan poikkeuksellisia viinejä Champagnen alueen parhailta tarhoilta. Viinitarhojen toiminnasta viininvalmistukseen, sekoittamiseen ja pullotukseen talo jatkaa tiukan ja rohkean vanhan käsityötaidon kehittämistä. Mumm on aina pysynyt uskollisena mottolleen "Only the Best".

G.H.Mumm – G.H.Mumm champagne house

Erilaisia tapahtumia live-esiintyjistä häkkitanssijoihin

Laajan samppanja– ja drinkkitarjonnan lisäksi, Periscope tarjoaa monenlaisia tapahtumia ja esityksiä kattoterassillaan. Kattoterassilla pääsee nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista, jonka lisäksi terassilla on perjantaisin ja lauantaisin häkkitanssijoita, live-esityksiä, ja useita erilaisia tapahtumia.

Asiakkaiden arvostettu kattoterassi

Periscopen laajennettu kattoterassi on saanut asiakkailta paljon kehuja. Periscopen laaja ja monipuolinen juomalista, kauniit maisemat Tampereen ylle, ja monipuoliset tapahtumat ovat houkutelleet asiakkaita ympäri Suomea. Asiakkaat ovat kuvailleet kokemustaan Periscopesta ’’ihan kuin olisi ulkomailla’’. Monet matkustavat Periscopeen vain kokeakseen tämän uuden tunteen, jota Suomessa ei ole ennen nähty.

G.H. Mumm -samppanja on saanut Periscopen asiakkailta paljon positiivista palautetta, erityisesti hinta-laatusuhteestaan. Periscopessa lasillinen Mummin Cordon Rougea maksaa vain 10 euroa.

Myös samppanjapulloille on ollut suuri kysyntä. Katja Rastas kertoo, että samppanjan juonti on lisääntynyt huomattavasti viimeisen kolmen vuoden aikana. "Ihmiset ovat tietoisempia ja haluavat luksusta." Monet kuluttajat haluavat luksusta ja ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa korkealaatuisiin samppanjapulloihin.

Periscopen kattoterassin avauduttua, on asiakkaita matkustanut eri puolilta Suomea Tampereelle, päästääkseen kokemaan Periscopen ainutlaatuisen kokemuksen. Periscope tarjoaa kaiken mitä asiakas voi tarvita. Asiakas voi käydä syömässä ravintolan puolella, jonka jälkeen hän voi käydä saunomassa ja nauttimassa poreammeista, josta on upeat näkymät stadionille. Saunomisen jälkeen, asiakas voi siirtyä terassille, jossa hän pääsee nauttimaan raikkaasta samppanjasta ja pääsee ulkomaalaiseen tunnelmaan. Viileämmällä säällä asiakas voi siirtyä sisätiloihin seitsemännen kerroksen lounge baariin.

Tutustu Periscopen sivuihin ja käy katsomassa tulevat tapahtumat:

Ravintola Periscope

 

 

Teksti: Linda Mutalahti
Kuvat: Periscope

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!