Periscope – Pohjoismaiden Suurin Kattoterassi

Periscopen Kattoterassi
07.07.2022

Ravintola Periscope sijaitsee Tampereen Ratinan kauppakeskuksen kuudennessa ja seitsemännessä kerroksessa, josta löytyy pohjoismaiden suurin ja vaikuttavin 1000 neliömetrin kokoinen kattoterassi.

Kuudennessa kerroksessa sijaitseva kattoterassi tarjoaa huikeat maisemat kaupungin yli, kohti Tammerkoskea ja stadionia. Terassi on osittain katettu ja lämmitetty, joten maisemista voi nauttia ulkotiloissa myös hieman viileämmällä säällä.

Terassilta löytyy myös yksityistilaisuuksiin tarkoitettu Spa-alue, jossa on kaksi saunaa ja kolme poreammetta. Periscope tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden seurata stadionin tapahtumia Tampereen parhaalta paikalta - Periscopen kattoterassilta. 

 

G.H. Mumm Kattoterassilla

Periscopen laajennettu kattoterassi, on tänä kesänä yhteistyössä G.H. Mummin kanssa isommin, kuin mitä on enne nähty.

Reimsissä, vuonna 1827 perustettu G.H. Mumm on yksi maailman tunnetuimmista samppanjataloista. Mumm on omistautunut tuottamaan poikkeuksellisia viinejä parhailta Champagne tarhoilta. Viinitarhojen toiminnasta viininvalmistukseen, sekoittamiseen ja pullotukseen talo jatkaa tiukan ja rohkean vanhan käsityötaidon kehittämistä. Mumm on aina pysynyt uskollisena mottolleen "Only the Best".

G.H.Mumm – G.H.Mumm champagne house

Erilaisia tapahtumia live-esiintyjistä häkkitanssijoihin

Laajan sampanja– ja drinkkitarjonnan lisäksi, Periscope tarjoaa monenlaisia tapahtumia ja esityksiä kattoterassillaan. Kattoterassilla pääsee nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista, jonka lisäksi terassilla on perjantaisin ja lauantaisin häkkitanssijoita, live esityksiä, ja useita erilaisia tapahtumia.

Asiakkaiden arvostettu kattoterassi

Periscopen laajennettu kattoterassi on saanut asiakkailta paljon kehuja. Periscopen laaja ja monipuolinen juomalista, kauniit maisemat Tampereen ylle, ja monipuoliset tapahtumat ovat houkutelleet asiakkaita ympäri suomea. Asiakkaat ovat kuvailleet kokemustaan Periscopesta ’’ihan kuin olisi ulkomailla’’. Monet matkustavat Periscopeen vain kokeakseen tämän uuden tunteen, jota Suomessa ei ole ennen nähty.

G.H. Mumm -samppanja on saanut Periscopen asiakkailta paljon positiivista palautetta, erityisesti hinta-laatusuhteestaan. Periscopessa lasillinen Mummin Cordon Rougea on vain 10 €.

Huolimatta siitä, että asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä samppanjalasillisiin, myös samppanjapulloille on ollut suuri kysyntä. Katja Rastas kertoo, että samppanjan juonti on lisääntynyt huomattavasti viimeisen kolmen vuoden aikana. "Ihmiset ovat tietoisempia ja haluavat luksusta." Monet kuluttajat haluavat luksusta ja ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa korkealaatuisiin samppanjapulloihin.

Periscopen kattoterassin avattua, asiakkaita on matkustanut eri puolilta suomea, päästääkseen kokemaan Periscopen ainutlaatuisen kokemuksen. Periscope tarjoaa kaiken mitä asiakas voi tarvita. Asiakas voi käydä syömässä ravintolan puolella, jonka jälkeen hän voi käydä saunomassa ja nauttimassa poreammeista, josta on upeat näkymät stadionille. Saunomisen jälkeen, asiakas voi siirtyä terassille, jossa hän pääsee nauttimaan raikkaasta samppanjasta ja pääsee ulkomaalaiseen tunnelmaan. Viileämmällä säällä asiakas voi siirtyä sisätiloihin seitsemännen kerroksen lounge baariin.

Tutustu Periscopen sivuihin ja käy katsomassa tulevat tapahtumat:

Ravintola Periscope

 

 

Teksti: Linda Mutalahti
Kuvat: Periscope

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!