G.H. Mumm Veneilyyn

G.H. Mumm veneily
19.07.2022

Nauti Purjehduksesta, Auringosta ja Samppanjanroiskeesta

Mikä parempaa kuin lasi samppanjaa keskellä merta upeiden veneiden ja tyylikkäiden ihmisten seurassa? Kesätuulen tunne kasvoilla ja herkullinen lasillinen virkistävää, hienoa samppanjaa. G.H. Mumm tarjoaa ylellisen samppanjan, joka on ihanteellinen seurustelua varten ja unohtumattoman purjehduselämyksen luomiseen.

Vuodesta 1876 lähtien ikoninen cuvee, jossa on rohkea punainen kehys, on merkki ikimuistoisen hetken alkamisesta: hyvistä hetkistä hyvien ystävien kanssa. Mumm Cordon Rouge on sekoitettu 120 crus:n paletista, ja se ilmentää Champagnen terroirien runsasta monimuotoisuutta aina raikkaalla, eloisalla tyylillä, joka on talon symbolisen rypäleen Pinot Noirin tunnusmerkki.

Video file

G.H. Mumm Cordon Rouge - yksi maailman parhaista samppanjoista

G.H. Mumm on yksi maailman tunnetuimmista samppanjataloista, ja G.H. Mumm Cordon Rouge Brut on samppanjatalon tunnetuin samppanja. Tämä samppanja sopii juhlien maljajuomaksi, mutta on myös erinomainen ruokajuoma.

Seurustelu juoman lisäksi, G. H. Mumm Cordon Rouge Brut on monipuolinen ruokajuoma, joka sopii erityisen hyvin mm. kala- ja äyriäisruokien sekä sushin kanssa.

Tunnet sen punaisesta poikkiraidasta

Punainen poikkiraita on Mumm-samppanjoiden tunnusmerkki. Se on Ranskan kunnialegioonan nauha ja ilmestyi G.H. MUMM Cordon Rouge Brut -pulloon vuonna 1875 ensin nauhana ja myöhemmin punaisena poikkiraitana. Nauha kuvaa viinitalon henkeä, joka heijastaa intohimoa panostaa asiantuntemukseen ja laatuun. Punanauhainen samppanja näkyi pitkään myös Formula 1 -kilpailujen virallisena voitonjuhlan juomana palkintokorokkeella.

Teksti: Linda Mutalahti

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!