Eri hintaiset kuohuviinit kevään juhliin ja lahjaksi

Eri hintaiset kuohuviinit juhliin
27.04.2021

Samppanja, prosecco ja cava - hyviä valintoja kaikki

Etsitkö sopivaa kuohuviiniä kevään juhlien maljajuomaksi, ruokapöytään tai lahjaksi? Samppanja, prosecco ja cava ovat kaikki hyviä valintoja juhlien kuohuviinilasiin, mutta myös ruokajuomaksi läpi aterian. Ja vaikka tämänkin kevään juhlat juhlitaan lähipiirissä pienemmällä joukolla, ei juhlajuomista kannata tinkiä. Seuraavista kuohuviineistä löydät eri hintaisia laadukkaita kuohuviinejä sekä kivoja lahjaideoita kevään juhlien sankareille. 

Samppanjaa valmistuvalle ja lahjaksi

Perrier Jouët Grand Brut on huippusamppanja, jonka tyylin ja laadun takana on runsas Chardonnayn käyttö. Se antaa tälle upealle samppanjalle elenganttisuutta, keveyttä ja raikkautta. Perrier Jouët Grand Brut on erinomainen valinta vaikkapa valmistujaisjuhlien sankarin maljajuomaksi. Ruokapäydässä Perrier Jouët Grand Brut viihtyy kevyiden kalaruokien, kampasimpukoiden, ostereiden ja vaalen lihan seurassa. Suosittelemme sitä myös kevään kausiherkun parsan seuraan.

Perrier Jouët Brut myydään kauniissa valkoisessa ja ekologisessa lahjapakkauksessa, joten se on myös tyylikäs lahjaidea kevään juhlijoille

Kevään trendiväri on pinkki ja juoma prosecco

Tämän kevään trendiväri kuohuviineissä on pinkki. Zonin 1821 Rosé Prosecco Brut on hienostunut ja tyylikäs prosecco, jossa yhdistyvät kaksi tämän hetken suosituinta viinitrendiä: prosecco ja roseeviini. Viinilehden roseeproseccojen testissä se nousi Alkon TOP3 roseeproseccojen listalle. Zonin Prosecco Rosé onkin siis mitä ajankohtaisin ja vieraat hurmaava valita valmistujaisten malja- ja seurustelujuomaksi. Ruokaviininä suosittelemme Zonin Rosé Proseccoa tapasten tai alkupalojen seuraksi sekä äyriäisaterialle. 

Zonin Cuveé 1821 Prosecco Brut on puolestaan Italian rakastetuin prosecco. Se on täydellinen aperitiivi ja sopii hienosti esimerkiksi äitienpäivän ja muiden juhlien drikkien ja cocktailien aineesosaksi. Ruokapöydässä suosittelemme Zonin Proseccoa salaattien, pikkusuolaisten, alkupalojen sekä sushin seuraan. Ferrarinkin designtoimistona tunnetun Pininfarinan suunnittelema kuohuviinipullo täydentää upeasti juhlavan kattauksen ja tyylikäs lahja. 

Kahdenkeskisiin juhlahetkiin Zonin Proseccosta on saatavana myös näppärä 37,5 cl pullo ja samassa koossa luomuviinien ystävää ilahduttaa raikas luomuprosecco Zonin Prosecco Organic Extra Dry.

Cavan reserva-merkintä tarkoittaa laatua

Espanjalainen Reserva-merkitty vuosikertacava on laadukas, mutta samppanjaa edullisempi juhlajuoma. Kevään juhliin suosittelemme Campo Viejo Cava Brut Reservaa, joka cavojen tapaan on tuotettu perinteisellä cavan valmistusmenetelmällä. Samaa pullokäymismenetelmää käytetään myös samppanjan valmistuksessa.

Ryhdikäs, sitruksinen ja kevyen paahteinen Campo Viejo Cava Brut Reserva on laadukas perinteinen espanjalainen cava ja se sopii myös ruokajuomaksi läpi aterian. Erityisesti tapakset, kala- ja äyriäisruoat sekä jälkiruoista vaikkapa espanjalaiset klassikot churrot suklaakastikkeella viihtyvät Campo Viejon seurassa. 

Campo Viejolta löytyy myös alkoholiton laadukas kuohuva Gran Campo Viejo Sparkling 0 %. Maultaan tasapainoinen ja ryhdikäs alkoholiton Campo Viejo on tyylikäs alkumalja kaikkiin juhliin.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!